Köszöntjük kedves Vendég! Örülünk hogy ellátogatott hozzánk! Nézzen körül honlapunkon!

Aranykulacs Kisvendéglő

1997-ben családi vállalkozás keretén belül nyitottuk meg étterümnket egy   borospince átalakításával. Arra törekedtünk mind a kialakításnál, mind a bőséges étel és italválasztéknál, hogy kihangsúlyozzuk a táj gasztronómiai jelentőségét, és mindezt népies, hagyományos kereteken belül.

A kitartó, pontos munka meghozta gyümölcsét, hisz hamarosan egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetett éttermünk. Olyannyira hogy 2000-ben (erre büszkék vagyunk) elnyerte „Szekszárd város kiváló vendéglője” címet. A folyamatos munka, és fejlesztések (konyhafejlesztés, étel, italválaszték bővítés…) aztán azt eredményezte, hogy 2003 ban –a városban egyedüliként- bekerültünk a HVG A’la cart nevű országos gasztronómiai útikönyvbe jó eredménnyel.


A fejlődésünk nem állt, meg hisz tavalyi évben egy különtermet alakítottunk ki nemdohányzó vendégeink számára, ami – plusz 28 fő férőhelyet jelentett- és teraszunkat is bővítettük, így akár 80 fő befogadására is képesek vagyunk.Vendéglőnk előtt 15 személyautó parkolására biztosítunk lehetőséget, valamint buszok leállítása is biztosított.

 

Megközelíthetőek vagyunk a Kadarka utcáról 3. számú iskolával szembeni utcára valóbehajtást követően, 10m-re, az első kis utca köz.

alt

Nagyobb térképre váltás

 

Rólunk mondták

Kóstolja meg házi készítésű bodzás limonádénkat is!

limonádé kép